Binnenkort kunt u ook online reserveren. Voor nu kunt u telefonisch contact opnemen. Voor overige vragen stuur ons gerust een e-mail.
info@lovano.nl + 31 (0)40-2051218Binnenkort kunt u ook online reserveren. Voor nu kunt u telefonisch contact opnemen. Voor overige vragen stuur ons gerust een e-mail.
info@lovano.nl + 31 (0)40-2051218Yoghurt | klein soepje | bruschetta | sneden Molenbakkerbrood | verschillende soorten beleg | patisserie uit de vitrine
pure chocolade | sinaasappel
huisgemaakt | seizoensfruit
noten | honing
beenham | tomaat | geslagen room
fijne groenten
Hollandse garnalen
Vraag naar onze wisselende soep
* Geserveerd met crostini | klein of standaard
gerookte zalm | avocado | hollandaise | brioche
Serranoham | tomatencompote | hollandaise | brioche
3 eieren | ham | kaas | Molenbakkerbrood
Molenbakkerbrood | rucola | Parmezaan | pijnboompit | spekjes | truffelmayonaise
Molenbakkerbrood | eiersalade | krokante kipstrips | spekjes | avocado | kerriemayonaise
Molenbakkerbrood | varkenshaasreepjes | spek | ui | champignon | tomaten-uienmayonaise
notenbrood | warm | Coppa di Parmaham | tomaat | pecannoten | honing
Molenbakkerbrood | gerookte zalm | krabsalade | radijs | peterselie-limoenmayonaise
Molenbakkerbrood | harde geitenkaas | walnoot | rucola | kumquat | portsiroop
briochebroodje | bacon | cheddar | augurk | uiencompote | little gem | coleslaw | mayonaise van gerookte knoflook
Molenbakkerbrood | bloemkool | paprika | rode ui | groene asperges | hummus
avocado | rijst | komkommer | wortel | radijs | sojaboon | venkel
Supplement sashimi tonijn + 4,50
Supplement sashimi zalm + 4,50
bosui | paprika | champignon | ketjap | sneetje Molenbakkerbrood
geschroeid | krokante scampi | Hollandse garnalen | soja-sesam | kerriemayonaise | sneetje Molenbakkerbrood
Voorgerecht | soep | hoofdgerecht | dessert
Voorgerecht | soep | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
Voorgerecht | voorgerecht | soep | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
* Al onze voorgerechten serveren wij met brood.
Tartaar | gebrand | wakame | zwarte kroepoek | Oosterse mayonaise
Langzaam gegaard | vadouvan | artisjok | aubergine | tomaat
Krokante scampi | zoetzure groenten | gekonfijte rosevalaardappel | taggiasche olijven
Rucola | Parmezaan | croûtons | pijnboompit | truffelmayonaise | *
* Supplement eendenleverkrullen + 4,50
Gerookte eendenborst | gekonfijte eendenpoot | eendenleverkrullen | noten | rode ui compote | lardons | frambozenvinaigrette
Heezer | courgette | gezouten citroen | venkel | olijf | Spaanse peper-espuma
avocado | kikkererwt | rijst | sojaboon | komkommer | tomaat | wortel | soja-sesam | *
* Supplement sashimi AA tonijn + 4.5
0
* Supplement sashimi zalm + 4.50
* Al onze soepen serveren wij met brood.
Fijne groenten
Licht gebonden | pompoenpitten | knoflookschuim
Gebonden | rivierkreeftstaartjes | rouille
* Onze hoofdgerechten serveren wij met salade en frites met mayonaise
Filet | stoof | buikspek | saus van zwarte knoflook
Gegrild | rode wijnsaus | *
* Supplement gebakken eendenlever +4,50
Brioche | bacon | cheddar | augurk | uiencompote | little gem | coleslaw | mayonaise van gerookte knoflook
Gerubd | gegrild in de Josper | appelcompote
Rosé gebakken | spitskool | saus van dragon
Dry aging is een traditionele methode om vlees mals en smaakintensief te laten rijpen. Daarvoor wordt het vlees in de been gedurende zo’n 28 dagen onder gecontroleerde omstandigheden van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de dry ager weggehangen. Precies zoals het vlees het het liefste heeft: zodat het kan ademen. Benieuwd welk soort vlees we momenteel gerijpt voor jullie klaar hebben hangen? Volg onze socials of vraag er naar in het restaurant.
Op de huid gebakken | saus van citroengras
Amandel | kruiden | limoen
Op de huid gebakken | tomatenjus
Mosselen | garnaal | saffraan | gebakken citroen
Paprika | spinazie | tomaat | val-dieu
Bloemkool | prei | boleet | groene asperge | paprika | rosevalaardappel
Pure chocolademousse | witte chocoladeparfait | ganache | mint | krokant
Rabarber | yoghurt-ijs | crumble
Gegrild in de Josper | tonkabonen-ijs | rode peper kletskop | kumquat
Vodka | citroensorbet | cava | limoncello
Gemarineerde meloen | sorbetijs | sangriaschuim
Peer | druif | notenbrood
avocado
soja-sesam vinaigrette
rucola | truffelmayonaise
olijf | tomaatvinaigrette
noten
mascarpone
6 stuks
12 stuks
8 stuks
6 stuks
luxe selectie van de chef | 2 personen
Iemand verrassen met een culinair cadeau? Wij hebben mooi verpakte dinerbonnen tegen elk gewenst bedrag.