info@lovano.nl + 31 (0)40-2051218
groene kruiden | geslagen room
bijpassend garnituur
rivierkreeftenstaartjes
Bij de standaard soepen serveren wij brioche met gezouten roomboter.
gerookte zalm | spinazie | Hollandaise | brioche van de Beerse Bakker
serrano | spinazie | hollandaise | brioche van de Beerse Bakker
3 eieren | gekookte ham | kaas | spek | ui | champignon | Molenbakkerbrood
rucola | Parmezaan | pijnboompit | spekjes | truffelmayonaise
gegrilde kip | uitgebakken spek | Parmezaan | tomaat | gekookt eitje | kropsla | citroenmayonaise
spek | ui | champignon | chilimayonaise
zoetzure groentjes | kropsla | kerriemayonaise
gerookte zalm | garnalenkroketje | kopje kreeftenbisque
warm | paddenstoelen | gerookte amandel | rucola | truffelmayonaise
van de Josper-grill | hummus | feta
sushirijst | avocado | sojaboon | furikake | komkommer | mango | Japanse mayonaise
supplement sashimi zalm + 4,50
gebakken ui | champignon | spek | truffelmayonaise | sneetje Molenbakkerbrood | boter
rucola | Parmezaan | pijnboompit | spekjes | truffelmayonaise | sneetje Molenbakkerbrood | boter
gemarineerde groenten | kerriemayonaise | sneetje Molenbakkerbrood | boter
brioche | spek | cheddar | eitje | burgersaus | frites | mayonaise
knoflookmayonaise | 2 stuks
sushirijst | avocado | furikake (supplement sashimi zalm of tonijn +4,50)
PX stroop | 2 stuks
tomaat | aubergine | aceto balsamico
bijpassend garnituur
peterselie | tomaat
van het seizoen
groene asperge | rucola | gerookte amandel
Grevelingen creuse | naturel | per stuk
Grevelingen creuse | Bombay Gin-Tonic schuim | per stuk
bloemkool zoetzuur | 2 stuks
avocado | wakame | soja-sesam
kruidencrostini
kruidenolie | 5 stuks
groene kruiden | pasta aglio e olio
risotto | zeekraal | 3 stuks
bosui | crème van gerookte knoflook
60 gram
kazen | hammen | worst | gegrilde groenten
truffelmayonaise | spekjes | rucola | 2 stuks
op klassieke wijze | gekarameliseerde appel
klassiek
Aziatisch gelakt | bosui
Oosters | paprika
courgette | rode wijnsaus
bacon | cheddar | brioche
pommes neuf | béarnaise
Oerse Molenbakker | gezouten roomboter | truffeldip
little gem | komkommer | tomaat
donkere mousse | tonka | crumble
appel | vanille
roodfruit | frambozensorbet
4 soorten | chutney | notenbrood
kruiden | citroen | frites | mayonaise
groene asperge | paddenstoeltjes | rucola
béarnaise | gegrilde groenten | frites | mayonaise
brioche | bacon | cheddar | frites | mayonaise
Geduld is een schone zaak.. Onze Dry Ager is weer gevuld, maar tijd is hét geheime ingrediënt wat het vlees zo overheerlijk maakt. De Dry Ager heeft minimaal 28 dagen nodig om het vlees op de perfecte manier te laten rijpen. Vraag onze bediening of het dry aged vlees al zover is!
Klassiek | slagroom
De beroemde van Pinkie Patisserie
Steeds iets nieuws
Grevelingen creuse | naturel | per stuk
Grevelingen creuse | Bombay Gin-Tonic schuim | per stuk
9 stuks
Rundvlees | mosterdmayonaise
Chilimayonaise
Curry | mayonaise
Huisgemaakt | chilimayonaise
Tomatensalsa | guacamole | zure room
Oerse Molenbakkerbrood | gezouten roomboter | truffelcrème
Spekjes | rucola | truffelmayonaise
Serrano | Coppa di Parma | truffelsalami
Texelse brandnetelkaas | boerenbelegen | Amsterdamse uitjes | mosterd
Iemand verrassen met een culinair cadeau? Wij hebben mooi verpakte dinerbonnen tegen elk gewenst bedrag.